Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

PREMIJERTURIST

Kontakt

Premijer Gaz - Jabuka, Trilj

+385 21 831 955

+385 98 982 6796

Airsoft

PDFIspisE-mail

Uz prelijepo Peručko jezero u naselju Dabar u općini Hrvace djeluje nesvakidašnja braniteljska zadruga. Skupina branitelja iz Vučipolja, Zasioka, Bitelića, Sinja, Hrvaca i drugih mjesta osnovala je braniteljsku zadrugu za avanturistički turizam pod nazivom "Patriot". Poligon ove zadruge prostire se na 10 hektara, na kojima je izrađeno 30-ak maskirnih kućica za simulaciju gradske borbe, 56 rovova, 170 zaklona i tri nadzorna tornja. Uz to postoje prirodne prepreke kao što su suhozidi i šuma.

Na ovom poligonu braniteljska zadruga organizira airsoft misije za poduzeća ili društva željna adrenalina i avanture. Upravitelj zadruge Mario Vujević Vegi ističe zašto su se baš ovako organizirali: Mladost, hrabrost, naša dinarska i cetinska čvrstoća bila je u nama i za vrijeme rata. Tako smo i na ovaj jedinstven način krenuli poslije naših vojnih karijera. Ja sam prošao mnoge postrojbe od sinjske 126. brigade do mnogih elitnih postrojbi Hrvatske vojske. Imam dosta znanja po pitanju posebnih vojnih vještina. Tako mi je uz sugestiju nekih mojih prijatelja pala na pamet i ova ideja o avanturističkom turizmu u našem kraju. Tim više što ovaj dio gdje je naš poligon - idealan za to. Planine, jezero, Sinj - sve je u blizini, svega 15-ak kilometara od poligona.

Korisnici poligona, željni ratne avanture i adrenalina, u žaru airsoft igre mogu se penjati i na šumska stabla, a ako im ne odgovaraju izgrađeni zakloni, na raspolaganju su im i stogovi velikih autoguma te na tisuće metara suhozida.

 

Kontakt

Premijer Gaz - Jabuka, Trilj
+385 21 831 955
+385 98 447 905

O nama

Naša turistička agencija “Premijerturist” nalazi se u mjestu Jabuka nedaleko Trilja na rijeci Rudi, u neposrednoj blizini ušća Rude u Cetinu...

Više...