Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

PREMIJERTURIST

Kontakt

Premijer Gaz - Jabuka, Trilj

+385 21 831 955

+385 98 982 6796

Kajak i kanu

PDFIspisE-mail

U svojoj ponudi imamo kratke izlete i višednevne ekspedicije (do dva tjedna, po dogovoru i više) kanuom i morskim kajakom. Ova je ponuda u nekim svojim aspektima jedinstvena na hrvatskom tržištu.

Ekspedicije su koncipirane kao maksimalno uživanje u prirodi i njezino upoznavanje, a veslanje je samo jedan element. Naš vodič je u svemu pri ruci sudionicima ekspedicije. Ture uključuju, osim prijevoza, vodiča i opreme, i hranu i noćenje, kada je to potrebno.Naši su kanui klasični kanadski kanui marke „Old Town“ i „Nova“, prilagođeni za višednevne izlete. Oni su vrlo stabilni i imaju dovoljno prostora za nošenje sve potrebne opreme i zaliha za višednevni boravak u prirodi, ali su odlični i za kratke izlete. Ekspedicija „Avantura života“ apsolutni je „forte“ naše ponude i jedina takva u Hrvatskoj. „Noć na rijeci“ jedinstven je doživljaj, pun mistike.

Naši kajaci marke „Prijon“ klasični su „eskimski“ morski kajaci (ne tzv. „sit on top“ ili slične sandoline), namijenjeni sigurnom i brzom veslanju po moru. Oni su opremljeni suhim komorama u koje veslač može spremiti svu opremu potrebnu za višednevna krstarenja od otoka do otoka. Također su iznimno prikladni i za kratke izlete, pa čak i za osobe bez veslačkog iskustva. Specifičnost naše kajakaške ponude je i tzv. „mothership“ tura „Biseri Dalmacije“ – veslanje s bazom na pratećem matičnom brodu.

Veslanje je samo po sebi rekreacija, ali cijela naša ponuda temelji se na cjelokupnom doživljaju i uživanju u prirodnoj, kulturnoj, etnografskoj i gastronomskoj baštini, i to je ona temeljna misao vodilja na kojoj je nastao „Falco tours“. Također, nudimo i cijeli niz drugih oblika aktivnog odmora za one koji traže raznovrsnije sadržaje, te team building aranžmane.

 


Poseban nam je „gušt“ i organizirati sasvim privatne aranžmane, prema specifičnim željama i po dogovoru, izbjegavajući na taj način svaku „konfekciju“.

Svi naši aranžmani trebaju se smatrati tek načelnim okvirom unutar kojega se odvijaju planirane aktivnosti. Raspored aktivnosti može donekle biti promijenjen zbog nepredviđenih situacija, kao što su npr. vremenske prilike, posebne želje članova grupe i razne druge okolnosti izvan naše kontrole, ali u tome i jest čar avanture, zar ne? Premda detaljno planiramo naše aranžmane, a promjene mogu biti tek iznimke, pridržavamo pravo izmjena bez prethodne najave.

Kontakt

Premijer Gaz - Jabuka, Trilj
+385 21 831 955
+385 98 447 905

O nama

Naša turistička agencija “Premijerturist” nalazi se u mjestu Jabuka nedaleko Trilja na rijeci Rudi, u neposrednoj blizini ušća Rude u Cetinu...

Više...